top of page
Vyhledat

Objednávejte se včas!

Kamarádi, štrachám se v diáři a zjišťuji, že se nám objednací lhůty podezřele protahují! Jsem nadšená, že k nám ani ne po roce fungování chodí tolik tlapiček, moc moc děkujeme❤️.

Rády bychom o Vás s paničkou nadále pečovaly na 100%, nehodláme nastartovat "pásovou výrobu", proto prosíme, rezervujte si svůj termín stříhání včas. Plánujte cca 10-14 dní dopředu. Dále prosíme, pokud to bude jen trochu možné, využívejte dopolední termíny.. chápeme, že chodíte do práce (to my také😉), ale jistě není pejsek každý den doma do 17hod sám, určitě se najde někdo, kdo ho k nám doprovodí. Stříháme šest dní v týdnu, ale opravdu nemůžeme každý pracovní den končit v devět večer, i my máme doma děti.. odpolední a večerní termíny nerušíme, ale počítejte s delší odbjednací dobou, večerní termíny budou k mání pouze v úterý a ve čtvrtek, ostatní dny (po, st, pá do 15hod, so dle dohody).

Konec hlášení a ještě jednou děkujeme za vaši přízeň a na všechny se těšíme a všechny vykrášlíme a všechny pomazlíme a všechny..já vím, už to stačí Jóžo!

Pá jezevčice Jóža s paničkou Petrou


55 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Odpovědi

Příspěvek: Blog2 Post
bottom of page